Parkeerbranche

In de parkeerbranche is een betrouwbare deurintercom erg essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bezoekers moeten moeiteloos toegang krijgen tot de parkeergarage of het parkeerterrein en deze net zo moeiteloos weer kunnen verlaten..

lees meer

MKB branche

MKB ondernemers zijn liever bezig met ondernemen dan met het regelen van de toegang tot hun bedrijf. Toch is het belangrijk om dit goed te regelen..

lees meer

Overheid

Aan de toegangscontrole voor overheidsgebouwen worden hoge eisen gesteld. De gebouwen worden door veel mensen bezocht en afhankelijk van hun rol en functie krijgen zij toegang tot het hele gebouw of bepaalde delen er van..

lees meer

Locaties zonder telefonie netwerk

Onbemande locaties zoals tankstations vragen om specifieke intercoms. De intercom is vaak de enige mogelijkheid voor klanten om contact te krijgen met een medewerker..

lees meer

Vastgoed

Vastgoedbeheerders willen een optimale toegangscontrole voor hun gebouwen. PortaDial biedt deurintercom oplossingen die aan alle wensen voldoen. Bijvoorbeeld met een video intercom voor appartementen..

lees meer

Recreatie

PortaDial levert deurintercoms voor iedere branche. Ook voor hotels, drive throughs, afhaalrestaurants en andere bedrijven in de recreatiebranche. Deze branche vraagt om degelijke, handige en multifunctionele deurintercoms..

lees meer

Domotica

Via domotica worden huizen steeds ‘slimmer’. De toegangscontrole van woningen is tegenwoordig heel eenvoudig te regelen. PortaDial heeft daarvoor de juiste oplossing..

lees meer

Hekwerken

Hekwerken en poorten vragen om een specifieke poort intercom. Daarom heeft PortaDial poort intercoms voor de hekwerk branche..

lees meer