Branche: recreatie

PortaDial: de deurintercom voor de recreatiebranche

PortaDial levert deurintercoms voor iedere branche. Ook voor jachthavens, campings, pretparken, en andere bedrijven in de recreatiebranche. Deze branche vraagt om degelijke, handige en multifunctionele deurintercoms. De deurintercom van PortaDial werkt over grote afstanden en kan tegen een stootje. Bovendien is deze telefoon aan te sluiten op ieder type verbinding: analoog SIP of GSM .

Deurintercoms voor jachthavens, campings en pretparken

Recreatie bedrijven hechten veel waarde aan het communiceren over een grote afstand. Onze deurintercoms zijn daarop ingericht. De PortaDial S01 is uitermate geschikt voor deze branche. De deurintercom moet tegen een stootje kunnen, vochtwerend zijn en makkelijk te bedienen zijn. De PortaDial S01 voldoet aan al deze vereisten.

De meeste deurintercoms kunnen overigens over een grote afstand communiceren, het is dan wel belangrijk om te kiezen voor een deurintercom met losse interface. De kabelafstanden tussen de deurintercom (aan het hek) en de interface (inpandig) kunnen oplopen tot wel 400 meter.

Maatwerk voor de recreatiebranche

Als de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard deurintercoms niet volledig voldoen aan uw wensen, vraag dan naar onze maatwerk mogelijkheden. PortaDial ontwerpt en produceert alle deurintercoms in eigen huis. Een maatwerk deurintercom voor de recreatiebranche ontwerpen en maken is dus geen enkel probleem. En nog snel geleverd ook!

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter