Branche: parkeerbranche

PortaDial deurintercom voor de Parkeerbranche

In de parkeerbranche is een betrouwbare deurintercom erg essentieel. Bezoekers moeten moeiteloos toegang krijgen tot de parkeergarage of het -terrein en deze net zo moeiteloos weer kunnen verlaten. De PortaDial deurintercoms zijn te integreren met het registratiesysteem van de parkeergarage. Hiermee is de parkeerbeheerder verzekerd van de beste oplossing voor een probleemloze operationele toegangscontrole. De PortaDial deurintercoms zijn te integreren in een aanmeldzuil. Er zijn deurintercoms in diverse materialen en stijlen. Robuust, elegant, al dan niet voorzien van een RVS opbouwrand of volledig uitgevoerd in RVS.

De bezoekers van een parkeergarage of -terrein willen snel in en uit kunnen rijden en parkeerbeheerders willen het de bezoekers zo makkelijk mogelijk maken. Met goede navigatie, heldere knoppen en een snelle verbinding met andere systemen, zorgt PortaDial ervoor dat bezoekers de parkeergarage of het terrein met plezier gebruiken.

Veilige en snelle toegangscontrole

Parkeerbeheerders willen dat bezoekers probleemloos gebruik kunnen maken van hun parkeergarage. Dat betekent dat bezoekers de parkeergarage makkelijk moeten kunnen inrijden en niet lang hoeven wachten op toegang. Ook het verlaten van de parkeergarage moet vlot verlopen. Tegelijkertijd willen de beheerders veilig en selectief toegang verschaffen aan alleen die automobilisten die daadwerkelijk bevoegd zijn om de parkeergarage te gebruiken. Dat betekent selecteren aan de poort.

Met PortaDial lukt het om efficiënt en effectief toegang te geven aan de bezoekers van de parkeergarage. Of het nu gaat om commerciële parkeergarages of –terreinen, bezoekers van een ziekenhuis of om medewerkers; voor alle soorten parkeerterreinen heeft PortaDial de juiste oplossing.

Onze standaard deurintercoms zijn volledig naar wens uit te rusten. Bijvoorbeeld met een camera of video. PortaDial deurintercoms zijn mooi vormgegeven en kunnen tegen een stootje. Naar keuze is er een volledig in RVS uitgevoerde aanmeldzuil of RVS regenkap. Met een losse interface (analoog, SIP of GSM) zijn grote afstanden tussen deurintercom en interface te overbruggen. Ook is volledige integratie met andere systemen mogelijk.

Maatwerk voor de parkeerbranche

Behalve standaard deurintercoms leveren wij ook maatwerk intercoms voor de parkeerbranche. Zowel het ontwerp als de assemblage van deze PortaDial deurintercoms vindt plaats in eigen huis. Zo zorgen wij voor maatwerk met een korte levertijd! Wilt u extra beveiliging op uw parkeerterrein en heeft u specifieke wensen? Met een maatwerk deurintercom van PortaDial bent u verzekerd van een Nederlands product van topkwaliteit.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter