Series

Onze deurintercom series

Ons assortiment bestaat uit vier deurintercom series. Binnen elke serie bestaan er diverse modellen. Afhankelijk van de gewenste functies of het aantal drukknoppen kiest u welke deurintercom u nodig heeft. Dit kan eenvoudig door middel van onze nieuwe snelzoeker. Voor vrijwel elk gebruiksdoel hebben wij een standaard deurintercom. Zit de intercom die u zoekt er niet bij? Dan kunnen wij u adviseren of maatwerk leveren.

Al onze deurintercoms zijn universeel, dat wil zeggen, ze kunnen op elk type telefooncentrale of hosted platform gebruikt worden en via elke verbinding: analoog, SIP of GSM.

Basis serie deurintercoms

De Basisserie deurintercoms bestaat uit standaard producten: de deurintercom met separate interface. Deze standaard deurintercoms hebben één of meerdere drukknoppen en/of van keypad. Ze hebben standaard een aluminium front, maar kunnen desgewenst ook worden uitgevoerd met een rvs-front.

Touch screen deurintercoms

De Touch serie deurintercoms kenmerken zich door een glazen touchscreen en een design look met rvs-rand. Het touch screen is eenvoudig te bedienen en daardoor heel gebruikersvriendelijk. De deurintercoms met touchscreen passen op elk type centrale en hosted platform. Verbinding op ieder toestel is mogelijk via SIP, gsm of analoog en stand-alone.

LCD scherm deurintercoms

Uniek aan de LCD-serie deurintercoms is dat de deurintercoms zijn uitgerust met een keypad en een navigatiemenu. De PortaDial LCD is verkrijgbaar in een horizontale en verticale uitvoering. De intercoms met LCD scherm zijn breder dan de standaard PortaDial deurintercoms.

Geïntegreerde serie

De serie Geïntegreerde deurintercoms heeft geen losse interface nodig omdat de interface geïntegreerd is in de deurintercom.  De intercoms met geïntegreerde interface zijn makkelijk te installeren. Ze werken op SIP- of GSM-basis (met een antenne en simkaart). Ons nieuwste model intercom met geïntegreerde interface is de PortaDial Elego, een deurintercom op SIP-basis met exclusieve uitstraling.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter