Basis serie

Standaard deurintercoms

De Basis serie deurintercoms bestaat uit een deurintercom met separate interface. Deze standaard deurintercoms hebben één of meerdere drukknoppen en kunnen met opties uitgerust worden, zoals keypad en RFID paslezer. Ze hebben standaard een aluminium front, maar kunnen desgewenst ook worden uitgevoerd met een rvs-front.

Universele deurtelefonie-oplossingen

De deurintercoms uit de Basis serie zijn universeel, evenals de deurintercoms uit onze andere series. Dat wil zeggen dat ze op elk type centrale en hosted platform gebruikt kunnen worden via iedere verbinding: analoog, SIP of GSM. Ook de ontvangst is mogelijk op ieder toestel. Bekijk alle deurintercoms uit de basis serie.

Deurintercoms voor iedere branche

De deurintercoms uit de Basis serie zijn geschikt voor iedere branche. De grote afstanden die mogelijk zijn tussen de deurintercom en interface, onafhankelijk van het type bekabeling, maken dit een populaire en inbraakveilige intercom. De intercoms van PortaDial zijn makkelijk te installeren en programmeren, vandaalbestendig en spatwaterdicht.

Maatwerk aan standaard deurintercoms

Wij ontwikkelen en produceren de deurintercoms in eigen huis. Voor afwijkende specificaties kunnen wij aanpassingen maken. Dit maatwerk zorgt ervoor dat we iedere intercom van de gewenste functionaliteiten kunnen voorzien. Vaak binnen enkele dagen.

Van analoog naar SIP of GSM

Bestaande installaties van de Basis serie zijn eenvoudig over te zetten naar SIP of GSM. Door enkel de interface te vervangen of een GSM box te plaatsen kan de intercom overgezet worden naar een ander type verbinding.

De deurintercoms zijn uitgevoerd met 1 tot 10 drukknoppen. Optioneel zijn een camera (IP of analoog), regenkap en opbouwrand. Ook kan er in plaats van een aluminium uitvoering gekozen worden voor een rvs-uitvoering. Speciaal voor smalle (hekwerk-) zuilen is er in de Basis serie deurintercoms ook een smal model verkrijgbaar, de PortaDial M01 of M01L.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter