Veel gestelde vragen over onze producten

Bij elke PortaDial wordt een installatiehandleiding meegestuurd. In de meeste gevallen hoeft er niets afgeregeld te worden, is dit wel nodig, raadpleeg de handleiding en regel de PortaDial af in de situatie die het meeste voorkomt. Bijvoorbeeld bij een parkeeringang, regel de PortaDial dan af met een auto met draaiende motor ervoor. U kunt de instellingen ‘live’ wijzigen.
De aansluiting van de interface naar de deurtelefoon is polariteitsgevoelig, kijk of de A-B van de deurtelefoon ook aangesloten zit op de A-B van de interface. Controleer of er geen kortsluiting in de bekabeling zit.
Een PortaDial installatie op SIP basis. Deze wordt via een netwerkkabel op het netwerk aangesloten en geregistreerd als een SIP client. Er moet wel een SIP server geïnstalleerd zijn, lokaal of hosted.
Ja, bij de meeste systemen wel.
Dit kan bij analoge interfaces voorkomen, de bezettoon wijkt dan af van de standaard bezettoon of er komt een kiestoon i.p.v. een bezettoon of er volgt helemaal geen toon. Controleer de instellingen van de aanwezige telefoon centrale of de bezettoon in te stellen is. Indien er na verbreken een kiestoon volgt kunt in de interface de optie ‘afschakelen op kiestoon’ aanzetten. Verder zijn er nog mogelijkheden op een ‘ time out’ in de interface te programmeren of de optie ‘ afschakelen na openen’ aan te zetten. Indien u het deuropener contact gebruikt. Ook kunt u op de ‘*’’ toets drukken voordat u de verbinding beëindigd. Voor details zie de handleiding.
Type 2: niet meer leverbaar, geschikt voor 1 deurtelefoon Type 3: geschikt voor 1 deurtelefoon Type 3 SIP: geschikt voor 1 deurtelefoon Type 4: geschikt voor 1 deurtelefoon Type 5: geschikt voor maximaal 4 deurtelefoons Type 6: geschikt voor maximaal 4 deurtelefoons Type 6 SIP: geschikt voor maximaal 4 deurtelefoons Type 8: geschikt voor 1 deurtelefoon Type 8 SIP: geschikt voor 1 deurtelefoon Type 9: geschikt voor 1 deurtelefoon
Ja, kan met elke PortaDial installatie
Ja, u hoeft alleen de interface te vervangen door een SIP versie van hetzelfde type. De interface moet wel als SIP client geregistreerd kunnen worden. Aan de overige installatie hoeft niets veranderd te worden.
Je kunt dan gebruik maken van een PortaDial installatie op GSM basis. We kunnen elke PortaDial op GSM basis leveren bel of mail voor meer info.
Nee, elke PortaDial wordt als inbouwmodel geleverd, een inbouwbak is niet nodig. Indien er opgebouwd dient te worden zijn er RVS molestbestendige  opbouwbakken verkrijgbaar.
Waarschijnlijk is het ‘#’ wat getoetst is na het opnemen van de tekst ook opgenomen. Spreek de welkomstekst opnieuw in. Controleer of het elektrisch slot niet per abuis op de puls of camera contact van de interface is aangesloten.
Controleer of de functie: ‘DTMF zenden’ aanstaat op het toestel wat de oproep beantwoord. Deze functionaliteit staat namelijk soms niet aan als er ingebeld wordt.
De AB van de deurtelefoon op de DP1 aansluiting van de interface Knop 2 van de deurtelefoon op DP2 aansluiting Knop 3 van de deurtelefoon op DP3 aansluiting Knop 4 van de deurtelefoon op DP4 aansluiting
U dient een programmering in de interface te wijzigen: zie de handleiding.
Ja, de meeste providers leveren 1 of 2  analoge toestelpoorten op het modem/router, hier kun u elke analoge PortaDial interface op aansluiten.
U maakt waarschijnlijk gebruik van een Interface op SIP basis en heeft via de webbrowser het veld ‘  gevuld met een nummer. Dit veld moet u leeglaten, het nummer wat gekozen dient te worden programmeert u in de interface.
De aangesloten deurtelefoon is voorzien van een jumper (vlak boven de aansluitklem) deze jumper dient u te sluiten.

Veel gestelde vragen over onze diensten

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter