Branche: vastgoed

Video intercom voor appartementen

Vastgoedbeheerders willen een optimale toegangscontrole voor hun gebouwen. PortaDial biedt deurintercom oplossingen die aan al hun wensen voldoen. Bijvoorbeeld met een video intercom voor appartementen, zodat het voor bewoners makkelijk is om te zien wie er aan de deur staat. Onze deurintercoms kunnen worden uitgerust met verschillende opties, zoals keypad, camera en deuropener. Vastgoedbeheerders willen de bewoners en hun bezoek een gastvrije toegang verlenen tot hun appartement. En tegelijkertijd willen zij ongenodigden buiten houden. PortaDial heeft daarom een uitgebreide serie deurintercoms voor de Vastgoed branche. Veilig en gecontroleerd toegang geven, dat is de kracht van PortaDial.

PortaDial: Ideaal voor een bedrijfsverzamelgebouw

Bezit een vastgoedbeheerder een bedrijfsverzamelgebouw? Dan is het goed te weten dat niet iedereen zomaar het gebouw binnen kan komen. Met een deurintercom van PortaDial kan gecontroleerd toegang worden verschaft aan bezoekers. De intercom van PortaDial met LCD scherm leent zich hier uitstekend voor. Deze heeft een scherm én toetsenbord. Hiermee kan de bezoeker snel navigeren en in contact komen met de juiste persoon in het juiste gebouw. Er kunnen tot 100 bedrijven of gebruikers aangesloten worden op deze deurtelefoon.

Onze deurintercoms zijn interactief en kunnen worden aangesloten op bijvoorbeeld een deuropener, zodat men op afstand de deur kan openen. De deurintercoms zijn aan te sluiten zijn op iedere verbinding: analoog, SIP of GSM.

De voordelen van onze deurintercoms:

 • Makkelijk te installeren
 • Passend bij iedere totaaloplossing
 • Optioneel met geïntegreerde videobeelden
 • Eenvoudig te integreren met externe systemen
 • Met focus op veiligheid
 • Goede navigatie voor bezoekers mogelijk met LCD scherm en toetsenbord
 • Optioneel met een verlicht toetsenbord

De deurintercoms die we leveren zijn te verdelen in vier series:

 1. Basis serie
 2. Touch serie
 3. LCD-serie
 4. Geïntegreerde serie

Maatwerk voor de Vastgoed branche

Als de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard deurintercoms nog steeds niet volledig voldoen aan uw wensen, dan leveren wij maatwerk. PortaDial ontwerpt en produceert al zijn producten in eigen huis dus de lijnen en levertijden zijn kort. Wilt u extra beveiliging voor uw gebouwen? PortaDial heeft het!

Onze producten

 • Categorieën

 • Wis filter