Branche: hekwerken

Een poort intercom van PortaDial voor de hekwerk branche

Hekwerken en poorten vragen om een specifieke poort intercom. Daarom heeft PortaDial poort intercoms voor de hekwerk branche. Voor de hekwerk branche is een snelle en gecontroleerde toegang van groot belang. Hierin voorzien de poort intercoms van PortaDial. Onze poort intercoms kunnen worden aangesloten op toegangscontrolesystemen en deuropeners. Bedrijven in de hekwerk branche kiezen vaak voor een poort intercom met een industriële uitstraling zoals de PortaDial S01. De poort intercoms zijn door gebruik van een interface aan iedere telefonie omgeving te koppelen: analoog, SIP of GSM.

Elektrische poortopener voor toegangspoorten

Voor grote bedrijventerreinen zijn goed functionerende toegangspoorten essentieel. Chauffeurs rijden af en aan en willen dan een snelle toegang krijgen tot het terrein. Onze poort intercoms kunnen toegepast worden bij schuifpoorten, draaipoorten of inrijpoorten maar ook voor design hekwerken. Voor design hekwerken adviseren wij de PortaDail Elego met zijn een moderne en elegante uiterlijk.

Vanzelfsprekend moet de poort intercom tegen een stootje kunnen en spatwaterdicht zijn. Onze PortaDial poort intercoms zijn met verschillende opties leverbaar en grote afstanden tussen poort intercom en interface zijn mogelijk.

Maatwerk voor de hekwerk branche

Heeft u een specifieke wens? Wij bieden ook maatwerk. Voor ons is iedere wens een uitdaging en we denken altijd in oplossingen. Doordat we alle deurintercoms zelf ontwerpen en produceren kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Dat is PortaDial maatwerk voor de hekwerk branche.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter