Branche: hekwerken

Een intercom van PortaDial voor de hekwerk branche

Hekwerken en poorten vragen om een specifieke intercom. Daarom heeft PortaDial poort intercoms voor de hekwerk branche. Voor de hekwerk branche is een snelle en gecontroleerde toegang van groot belang. Hierin voorzien de intercoms van PortaDial. Onze intercoms kunnen worden aangesloten op toegangscontrolesystemen en deuropeners. Bedrijven in de hekwerk branche kiezen vaak voor een poort intercom met een industriële uitstraling zoals de PortaDial S01. De intercoms zijn door gebruik van een interface aan iedere telefonie omgeving te koppelen.

Elektrische poortopener voor toegangspoorten

Voor grote bedrijventerreinen zijn goed functionerende toegangspoorten essentieel. Chauffeurs rijden af en aan en willen dan een snelle toegang krijgen tot het terrein. Onze oplossingen kunnen toegepast worden bij schuifpoorten, draaipoorten of inrijpoorten maar ook voor design hekwerken. Voor design hekwerken adviseren wij de PortaDail Elego met zijn een moderne en elegante uiterlijk.

Al onze buitenposten zijn standaard robuust en spatwaterdicht. Onze PortaDial intercoms zijn met verschillende opties leverbaar en voor elke situatie inzetbaar. Omdat wij de intercoms zelf ontwikkelen, kunnen wij u altijd van een adequate oplossing voorzien.

Meer informatie? Download dan onze whitepaper:
Whitepaper Hekwerken

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter