Geïntegreerde serie

Geïntegreerde deurintercoms

De serie geïntegreerde deurintercoms heeft geen losse interface nodig omdat de interface geïntegreerd is in de deurintercom.  De intercoms met geïntegreerde interface zijn makkelijk te installeren. Ze werken op SIP- of gsm-basis (met een antenne en simkaart). Ons nieuwste model intercom met geïntegreerde interface is de PortaDial Elego, een deurtelefoon op SIP-basis met exclusieve uitstraling.

Uitvoeringen

De geïntegreerde versies zijn uitgevoerd met één of twee drukknoppen en/of een keypad. Bij een aantal modellen is een camera en PoE optioneel. Een regenkap en opbouwrand zijn los verkrijgbaar. Het voordeel van de geïntegreerde deurintercoms is dat ze nog makkelijker te installeren zijn.

Het is bijna plug ’n play. Bij de SIP versies is er maar één netwerkkabel nodig om zowel een audio- als videoverbinding tot stand te brengen. Wilt u meer of andere functionaliteiten, dan bieden wij maatwerk.

Ontvangst op ieder toestel

Ontvangst is mogelijk op ieder toestel: mobiel, softphone en bureautoestel. De deurintercoms met geïntegreerde interface kunnen worden aangesloten op het telefonienetwerk van een bedrijf in iedere branche. De deurintercom met geïntegreerde SIP-interface zorgt ervoor dat er altijd een snelle en duidelijke verbinding is. SIP is een protocol om multimediacommunicatie mogelijk te maken: elk SIP apparaat kan in principe met een ander SIP apparaat communiceren.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter