Branche: overheid

Extra beveiliging voor voordeur Overheidsgebouwen

Aan de toegangscontrole voor overheidsgebouwen worden hoge eisen gesteld. De gebouwen worden door veel mensen bezocht en afhankelijk van hun rol en functie krijgen zij toegang tot het hele gebouw of bepaalde delen er van. De deurintercoms van PortaDial zorgen voor extra beveiliging aan de voordeur van overheidsgebouwen. Zij geven ambtenaren een snelle toegang en zorgen ervoor dat inwoners bij de juiste balie terecht komen.

Voordeurbeveiliging door middel van intercom met camera

Medewerkers en bezoekers willen veiligheid ervaren. Met de deurintercoms van PortaDial is ‘selecteren aan de poort’ mogelijk, bijvoorbeeld door voordeurbeveiliging met camera. Ongenodigde gasten blijven zo buiten.

Gebruikers bepalen zelf hoe zij de toegang tot hun terreinen en gebouwen willen controleren. Onze deurintercoms zijn elegant en kunnen tegen een stootje. Ze zijn makkelijk te bedienen vanwege de duidelijke knoppen en eenvoudige navigatie. Door de snelle interface – ongeacht of is gekozen voor analoog, SIP of gsm – worden bezoekers verbonden met de juiste ontvanger. Dit kan bijvoorbeeld op een bureautoestel of smartphone. De deurintercoms kunnen worden uitgebreid met diverse opties zoals videocamera, taglezer of een RVS aanmeldzuil.

Maatwerk voor de Overheid

Wilt u extra beveiliging aan de voordeur van overheidsgebouwen? En bieden onze standaard deurintercoms niet de juiste oplossing? Kies dan voor een maatwerk deurintercom van PortaDial.  Wij ontwerpen en maken alles zelf en hebben jarenlange ervaring. Voor vrijwel elk probleem vinden wij de juiste oplossing. Een topproduct op maat en ook nog eens snel geleverd. Dat krijgt u met een maatwerk deurintercom van PortaDial voor overheidsgebouwen.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter