Branche: overheid

Extra beveiliging voor voordeur Overheidsgebouwen

Aan de toegangscontrole voor overheidsgebouwen worden hoge eisen gesteld. De gebouwen worden door veel mensen bezocht en afhankelijk van hun rol en functie krijgen zij toegang tot het hele gebouw of bepaalde delen er van. De deurintercoms van PortaDial zorgen voor extra beveiliging aan de voordeur van overheidsgebouwen. Zij geven ambtenaren een snelle toegang en zorgen ervoor dat inwoners bij de juiste balie terecht komen.

Voordeurbeveiliging door middel van intercom met camera.

Medewerkers en bezoekers willen veiligheid ervaren. Met de deurintercoms van PortaDial is ‘selecteren aan de poort’ mogelijk, bijvoorbeeld door voordeurbeveiliging met camera. Ongenodigde gasten blijven zo buiten.

Gebruikers bepalen zelf hoe zij de toegang tot hun terreinen en gebouwen willen controleren. Onze deurintercoms zijn elegant en kunnen tegen een stootje. Ze zijn makkelijk te bedienen vanwege de duidelijke knoppen en eenvoudige navigatie. Door de snelle interface – ongeacht of is gekozen voor analoog, SIP of gsm – worden bezoekers verbonden met de juiste ontvanger. Dit kan bijvoorbeeld op een bureautoestel of smartphone. De deurintercoms kunnen worden uitgebreid met diverse opties zoals videocamera, taglezer of een RVS aanmeldzuil.

Maatwerk voor de Overheid

Als de uitgebreide mogelijkheden van onze standaard deurintercoms nog steeds niet volledig voldoen aan uw wensen, dan leveren wij maatwerk. PortaDial ontwerpt en produceert al zijn producten in eigen huis dus de lijnen en levertijden zijn kort. Wilt u extra beveiliging aan de voordeur van overheidsgebouwen? PortaDial heeft het!

De voordelen van onze deurintercoms:

  • Makkelijk te installeren
  • Passend bij iedere totaaloplossing
  • Met geïntegreerde videobeelden
  • Met focus op veiligheid

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter