Nieuw: PortaDial Access Interfaces

PortaDial Access Interfaces

De Access is de nieuwste generatie web-based zelf kiezende Interface. PortaDial Interface Serie bestaat uit een deurtelefoon met separate interface, hierdoor zijn er afstanden van honderden meters mogelijk tussen de deurtelefoon(s) en de interface, onafhankelijk van het type bekabeling.

Alle intelligentie inpandig

Doordat de interface doorgaans inpandig wordt geplaatst biedt deze opstelling een robuuste, industriële en molestbestendige intercomoplossing. Ook bij reparatie of upgrade werkzaamheden hoeft niet uw gehele installatie te worden vervangen.
Configuratie en beheer van de Access is simpel, door onze nieuwe web-beheer omgeving. Hierdoor kunnen ook eindklanten hun eigen gegevens en te bellen extensies makkelijk beheren.

SIP

De Access wordt via het netwerk aangesloten op een SIP PBX of hosted telefonie platform en kan, afhankelijk van het VoIP platform, elk gewenst telefoonnummer kiezen. Door gebruik te maken van SIP garanderen wij koppeling op vrijwel alle hosted telefonie platformen.

Maatwerk aan standaard deurtelefoons

Wij ontwikkelen en produceren onze producten in eigen huis. Voor afwijkende specificaties voor deurtelefoons kunnen wij aanpassingen maken. Dit maatwerk zorgt ervoor dat we elke oplossing van de gewenste functionaliteiten kunnen voorzien. Vaak binnen enkele dagen.
Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Gebouwd voor de toekomst

De PortaDial Access is specifiek ontwikkeld voor SIP toepassingen en komt ter vervanging van de huidige lijn PortaDial SIP Interfaces.

Art nummer Omschrijving Vervangt
30040001 Access Interface 6 SIP
30040005 Access L Interface 8 SIP
30040010 Access XL Interface 8A SIP
30040015 Access LT Interface 8LCD SIP & Interface 8Touch SIP

 

De Access kunt u zelf voorzien van de nieuwste Firmware updates. Hierdoor heeft u altijd beschikking tot de laatste functionaliteiten. Daarnaast is het mogelijk een back-up te maken van uw configuratie, waardoor het eventueel herstellen van uw toegangscontrole simpel is.

Productsheet Access Interfaces

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter