LCD serie

Deurintercoms met LCD-scherm

Uniek aan de LCD-serie deurintercoms is dat de deurintercoms zijn uitgerust met een keypad en een navigatiemenu. De PortaDial LCD is verkrijgbaar in zowel een horizontale als verticale uitvoering. De deurintercoms met LCD-scherm zijn breder dan de standaard PortaDial deurintercoms, omdat het LCD-display vrij groot is met grote letters. De horizontale PortaDial LCD is ook voorzien van een rvs-front, de verticale versie heeft een aluminium front.

Het keypad van de LCD-serie kan eventueel verlicht worden, zodat de intercom ook in het donker makkelijk te bedienen is. Voor de horizontale variant is een opbouwrand beschikbaar. Bekijk alle deurintercoms uit de LCD-serie.

Deurintercoms afgestemd op de organisatie

Onze PortaDial deurintercoms met LCD-scherm kunnen worden afgestemd op iedere organisatie in iedere branche. Zo kunnen deurintercoms worden ingezet als toegangscontrolesysteem, bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis. Bezoekers leggen via een LCD-scherm en navigatiemenu contact met de persoon die ze willen bezoeken. Bewoners kunnen de oproep beantwoorden en de deur zelf op afstand openen om bezoek binnen te laten. Vaste bezoekers kunnen door gebruik van het toetsenpaneel de deur ook rechtstreeks openen met een cijfercode.

Deurintercoms voor meerdere gebruikers

Met meerdere bedrijven in één pand? Een deurintercom met LCD-scherm en navigatiemenu creëert voor ieder bedrijf een eigen toegangscontrole. De PortaDial LCD heeft een telefoonnummergeheugen voor 100 namen, telefoonnummers en huisnummers. In een bedrijfsverzamelgebouw of appartementencomplex is het fijn wanneer bezoekers direct de juiste contactpersoon vinden. Bedrijven gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw kiezen daarom veelal voor de PortaDial LCD. De interface belt een voorgeprogrammeerd nummer. De gebruiker aan de deur heeft direct een verbinding met de juiste persoon.

Van analoog naar SIP of GSM

Bestaande installaties van de Basisserie zijn eenvoudig over te zetten naar SIP of GSM. Door enkel de interface te vervangen of een GSM box te plaatsen kan de intercom installatie overgezet worden naar een ander type verbinding.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter