Branche: MKB branche

De PortaDial deurintercom voor het MKB

MKB ondernemers zijn liever bezig met ondernemen dan met het regelen van de toegang tot hun bedrijf. Toch is het belangrijk om dit goed te organiseren. De beste intercom voor ondernemers in de MKB branche is een VOIP deurbel van PortaDial. Deze zorgt voor een goede én veilige toegang tot bedrijven.

Onze deurintercoms kunnen worden uitgerust met verschillende opties, waardoor ze naadloos aansluiten op de wensen van de MKB ondernemer. Ondernemers willen bezoekers een gastvrije toegang tot hun bedrijf verlenen en tegelijkertijd medewerkers op efficiënte wijze binnen laten. PortaDial heeft daarom een uitgebreide serie deurintercoms voor de MKB branche.

VOIP deurbel met LCD scherm

Enkele van onze deurintercoms zijn uitgerust met een LCD scherm. Juist voor de MKB branche heel geschikt, want hiermee kunnen bezoekers makkelijk navigeren en snel in verbinding komen met de persoon met wie ze een afspraak hebben. Elke medewerker kan de bezoeker persoonlijk te woord staan en – op afstand – toegang geven tot het bedrijf. Veilig en gecontroleerd toegang geven, dat is de kracht van PortaDial.

Maatwerk voor de MKB branche

Als de standaard deurintercoms van PortaDial niet volledig voldoen aan uw wensen is dat geen probleem. Wij leveren ook maatwerk deurintercoms voor de MKB branche. PortaDial ontwerpt en produceert deze intercoms volledig in eigen huis! Dat betekent voor u snelle en makkelijke communicatie en levertijden. Wilt u extra toegangscontrole voor uw bedrijf? Met een maatwerk deurintercom van PortaDial weet u zeker dat u snel een goede oplossing voor uw bedrijf heeft.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter