Deurintercom oplossing

PortaDial deurintercom

Een deurintercom is voor veel bedrijven onmisbaar. De toenemende aandacht voor veiligheid maakt dat deurintercoms steeds vaker het eerste contact met de klant vormen. Ze geven vooraf een beeld van wie er aan de deur staat. Daarom is het belangrijk dat het geluid, het eventuele beeld en de werking van de deurintercom optimaal is. Dat is wat PortaDial biedt.

Series en maatwerk

De markt vraagt meer en meer om deurintercoms met SIP-interface (VoIP). Hierdoor kan de verbinding via internet verlopen en zijn geïntegreerde videobeelden mogelijk. PortaDial biedt een assortiment van vier standaard series deurintercoms. Deurtelefoons met camera, touchscreen of keypad, geïntegreerde interfaces en bijbehorende accessoires, zoals intercomzuilen en betonsokkels. Maak kennis met onze vier series:

Daarnaast is maatwerk mogelijk: wij hebben voor elke situatie een oplossing.

Universele deurintercoms

PortaDial maakt universele deurintercoms. Ze zijn toepasbaar op iedere centrale en hosted omgeving. Elk type verbinding is mogelijk: analoog, SIP of GSM. De ontvangst is optimaal, op ieder type toestel (smartphone, tablet, softphone of bureautoestel).

Deurintercoms voor iedere branche

De vraag van de klant vormt de basis van iedere deurintercom in ons assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos: deurtelefoons met meerdere drukknoppen, op basis van zowel analoog, SIP, GSM en stand-alone en met en zonder camera. Ook het materiaal kan verschillen: rvs, aluminium of hoogglans acrylaat erin verwerkt. Kortom, voor iedere branche een deurtelefoon op maat. Onze deurtelefoons worden gebruikt in de volgende branches:

Begeleiding door PortaDial

Heeft u als reseller vragen over de toepassing, installatie of programmering van onze intercoms? Wij houden ons kennisniveau op peil en ondersteunen u graag. Voor resellers maken we sluitende offertes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter