Maatwerk in deurtelefonie

Uniek in maatwerk in deurtelefoons

Voor iedereen die zoekt naar een deurtelefoon met specifieke functionaliteiten heeft PortaDial de juiste oplossing. PortaDial is uniek in maatwerk deurtelefoons. Want wij ontwerpen én maken elke deurtelefoon zelf. Met PortaDial krijgt u een Nederlands fabricaat van topkwaliteit. Wij spreken uw taal en begrijpen snel waar uw deurtelefoon aan moet voldoen. Een lange afstand overbruggen bijvoorbeeld. Of een geïntegreerde paslezer. Voor ons is elke wens een uitdaging en wij denken altijd in oplossingen.

Voor elke vraag een oplossing!

Maatwerk zit in onze genen. PortaDial kan voor elke situatie een volledig naar wens aangepaste deurtelefoon bieden. Van al onze deurtelefoons wordt de software en hardware in eigen huis ontworpen en gemaakt. Behalve een uitstekende kwaliteit betekent dit ook snelle levertijden.

PortaDial: dé oplossing in deurtelefoons

Wij bedenken dus voor iedere vraag een oplossing. Als een deurtelefoon uit één van onze standaard series niet voldoet, dan maken we een deurtelefoon op maat. Wij kunnen elke gewenste deurtelefoon leveren. Bekijk voorbeelden van maatwerk deurtelefoons.

Maatwerk deurtelefoon

Een maatwerk deurtelefoon van PortaDial kan worden voorzien van het gewenste aantal druktoetsen en naar keuze worden uitgerust met een geïntegreerde paslezer, sleutelschakelaar, keypad of camera. Combinaties zijn uiteraard mogelijk. We denken mee om zo voor elke situatie de meest optimale oplossing te bieden.

Bestaande deurtelefoons aanpassen

Bestaande deurtelefoons of interfaces kunnen we aanpassen en voorzien van extra functionaliteiten. Denk aan het wijzigen van een nummerplan, het toevoegen van extra relaiscontacten en het mogelijk maken van het aansturen van externe systemen, zoals toegangscontroles, parkeersystemen en registratiesystemen.

Neem contact op voor meer informatie. Voor ons is iedere wens een uitdaging en we denken altijd in oplossingen.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter