Maatwerk in deurtelefonie

Maatwerk in deurintercoms

Maatwerk zit in onze genen. PortaDial kan voor elke situatie een volledig naar wens aangepaste deurintercom bieden. Al onze deurintercoms worden in eigen huis ontworpen en gemaakt door ons moederbedrijf Advitronics. Behalve een uitstekende kwaliteit betekent dit ook snelle levertijden.

Wij bedenken dus voor iedere vraag een oplossing. Als een deurintercom uit één van onze standaard series niet voldoet, dan maken we een deurintercom op maat. Wij kunnen elke gewenste deurintercom leveren.

Maatwerk deurintercom

Een maatwerk deurintercom kan uitgerust worden tot 128 drukknopen en bijvoorbeeld voorzien worden van een geïntegreerde paslezer, sleutelschakelaar, keypad of camera.
Ook combinaties zijn mogelijk.

Bestaande deurintercoms aanpassen

Bestaande deurintercoms of interfaces kunnen we aanpassen en voorzien van extra functionaliteiten. Denk aan het wijzigen van een nummerplan, het toevoegen van extra relaiscontacten en het mogelijk maken van het aansturen van externe systemen, zoals toegangscontroles, parkeersystemen en registratiesystemen.

Het voordeel van het in eigen huis ontwikkelen en produceren van deurintercoms, is dat we hard- en software wijzigingen op korte termijn kunnen realiseren voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op voor meer informatie. Voor ons is iedere wens een uitdaging en we denken altijd in oplossingen.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter