Over PortaDial

Over PortaDial

Toegangscontrole speelt een steeds grotere rol in onze huidige maatschappij. Weten wie er aan de deur staat en controle hebben over de toegang, dat is waar veel organisaties, maar ook steeds meer particulieren, om vragen. PortaDial is een ontwikkelbedrijf dat standaard deurintercoms op de markt brengt en daarnaast intercomsystemen op maat ontwikkelt, voor iedere branche.

Deurintercoms en randapparatuur

Naast intercomsystemen, leveren wij telecom randapparatuur. Denk aan intercomzuilen, telecontrollers en alarmkiezers. Alle producten ontwerpen we zelf, software en hardware.

Het vermarkten verloopt via ons nationale en internationale reseller netwerk. Onze resellers hebben goed zicht op de vraag van hun klanten en denken in totaaloplossingen. Een deurtelefoon maakt vaak deel uit van een complete telefonie- of beveiligingsinstallatie.

PortaDial-series deurtelefonie

Standaard levert PortaDial vier series deurintercoms. Binnen deze series variëren we met kleuren, materialen, aantal drukknoppen, interfaces en opties zoals keypads, navigatiemenu of ingebouwde camera. Zowel kleine als grote aanpassingen kunnen we in eigen beheer doorvoeren, bijvoorbeeld het integreren van een paslezer.

Merknaam van Advitronics

PortaDial is onderdeel van Advitronics. Advitronics is opgericht in 1989 en gevestigd in Velp (Noord-Brabant), op bedrijvenpark De Bons. Het bedrijf is gespecialiseerd in hardware en software voor telecom.

Ook levert Advitronics telefonieoplossingen aan eerstelijnszorg. Omdat er meer en meer vraag kwam naar deurtelefoons is PortaDial ontstaan, een eigen productlijn met hoogwaardige deurintercoms. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

NEN en ISO gecertificeerd

Met ingang van augustus 2018 is Advitronics Telecom gecertificeerd volgens de normen:

  • ISO-9001
  • ISO-27001
  • NEN 7510

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter