Branche: domotica

Een PortaDial deurbel met camera op smartphone

Door domotica worden huizen steeds ‘slimmer’. De toegangscontrole van woningen is tegenwoordig heel eenvoudig te regelen. PortaDial heeft daarvoor de juiste oplossing: een deurbel met camera waarbij oproepen binnen komen op een smartphone of tablet. Dus als er iemand aanbelt, kan de bewoner zien wie er aan de deur staat en een gesprek voeren.

PortaDial Elego

De PortaDial Elego biedt alles wat de bewoner van een een deurbel met camera mag verwachten: een goed beeld van degene die voor de deur staat. Zowel overdag als ’s nachts. Het is een luxe deurtelefoon met een elegant design, geïntegreerde interface en SIP (VoIP) server en tal van opties. Ook kan de bewoner kiezen uit verschillende kleuren en het front personaliseren met bijvoorbeeld een foto.

Geïntegreerde SIP server

Door de geïntegreerde SIP server is het niet nodig om een abonnement af te sluiten bij een hosted provider. De Elego wordt aangesloten op het bestaande netwerk van de bewoner, zonder dat hier ingrijpende wijzigingen in nodig zijn.
De oproepen van de PortaDial Elego kan men op een vaste SIP toestellen ontvangen, of op smartphones en tablets die via wifi of mobiel internet verbonden zijn. Men heeft dus geen ontvangend intercomtoestel nodig.

Maatwerk voor de domotica branche

Heeft uw klant een specifieke wens, dan kunnen wij ook maatwerk bieden. Voor ons is iedere wens een uitdaging en we denken altijd in oplossingen. PortaDial deurintercom oplossingen!

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter