Branche: locaties zonder telefonie netwerk

GSM intercom van PortaDial voor locaties zonder telefonie netwerk

Ook op plekken waar geen vaste telefoonverbinding is, kunnen we via het GSM netwerk een uitmuntende spreek-luister kwaliteit opbouwen. Door te bellen met een voorgeprogrammeerd mobiel nummer naar de GSM interface, kan zelfs automatisch toegang worden verschaft. Zo kan ook op locaties zonder telefonie netwerk toegang worden verleend aan een selectief aantal bezoekers.

Onbemande locaties en geen vaste telefoonlijn? Geen probleem!

Onbemande locaties zoals tankstations of afgelegen parkeerterreinen vragen om een specifieke intercom. De intercom is vaak de enige mogelijkheid voor klanten om contact te krijgen met een medewerker. De GSM intercom van PortaDial voor onbemande locaties heeft een uitstekende luister-spreek kwaliteit. Zo kan de onbemande locatie op afstand beheerd worden en kan er indien nodig hulp aangeboden worden aan een bezoeker.

Maatwerk voor onbemande werkplekken

Maatwerk zit in ons DNA. We stemmen iedere deurintercom af op individuele bedrijfskenmerken. Welke specifieke functies zijn er nodig? Op welke centrale of hosted platform moet de deurtelefoon worden aangesloten? Welk type verbinding is nodig, en via welk toestel? Kortom, onze robuuste deurtelefoons spelen overal op in. Dat is iets waar onbemande locaties om vragen.

Aanpassen huidige situatie

PortaDial biedt voor elke situatie een passende oplossing. Dat betekent dat we ook een bestaande deurintercom kunnen aanpassen om zodoende de gewenste functionaliteit te realiseren. Of het nu gaat om een ander formaat deurintercom of om automatische toegang aan 200 vooraf geselecteerde bezoekers, wij bedenken voor elke vraag een oplossing. Omdat we alle software en hardware in eigen huis ontwerpen én samenstellen, zijn wij in staat om op korte termijn te voldoen aan elk maatwerk verzoek. PortaDial biedt deurintercom oplossingen van hoge kwaliteit voor elke situatie.

 

 

 

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter