Touch serie

Deurintercoms met touchscreen

De Touch serie deurintercoms kenmerkt zich door een glazen touchscreen en een design look met rvs-rand. De deurintercoms met touchscreen passen op elk type centrale en hosted platform. Verbinding op ieder toestel is mogelijk via SIP, GSM of analoog.

Deurcontrole met touchscreen

De deurintercoms met touchscreen zijn eenvoudig te bedienen voor bezoekers die aanbellen. De PortaDial Touch is klantvriendelijk en veilig.

De afstand tussen deurintercom en interface kan maximaal 100 meter zijn. Hierdoor is de touchscreen intercom geschikt voor bedrijven in iedere branche.

Van analoog naar SIP of GSM

Bestaande installaties van de Touch serie zijn eenvoudig over te zetten naar SIP of GSM. Door enkel de interface te vervangen of een GSM box te plaatsen kan de intercom installatie overgezet worden naar een ander type verbinding.

De Touch deurintercom is leverbaar in een versie met 1 of 4 capacitieve drukknoppen met of zonder analoge kleuren camera. Een opbouwrand is apart verkrijgbaar. De interface zorgt ervoor dat er snel een spreek- en luisterverbinding tot stand komt. Wanneer contact niet meer nodig is, schakelt de interface automatisch af. Bekijk alle deurintercoms uit de Touch serie.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter