GSM interface voor toegang aan 200 personen

Een klant van een van onze dealers wil voor één van zijn locaties, waar geen vaste telefoonlijn ligt, een deurtelefoonsysteem waarmee via het GSM netwerk automatisch toegang verleend kan worden aan 200 personen.

De PortaDial GSM interface (in combinatie met een deurtelefoon) wordt veelal gebruikt om op plekken waar geen vaste telefoonlijn aanwezig is, een spreek-luister verbinding op te bouwen via het GSM-netwerk.

Een van de functionaliteiten van de interface is de inbelfunctie (CLI-functie). Door met een voorgeprogrammeerd mobiel nummer te bellen naar de GSM interface wordt automatisch toegang verleend. Omdat dit systeem functioneert op basis van nummerherkenning, hoeft er geen telefoonverbinding tot stand te komen en worden er geen belkosten gemaakt. Standaard heeft de GSM interface ruimte om vier telefoonnummers te programmeren.

Nu vraagt onze dealer of er in plaats van 4 nummers 200 nummers, dus gebruikers, toegevoegd kunnen worden.

Om dit mogelijk te maken hebben wij de firmware van de GSM interface aangepast, het nummerplan en de PC programmeersoftware gewijzigd. Nu zijn er 200 GSM nummers  te programmeren en krijgen deze na inbellen naar het deurtelefoon systeem automatisch toegang tot het terrein.