Deurtelefoon integratie met wallboard

Een klant van één van onze dealers wilde graag een deurtelefoonoptie integreren in een wallboard in de ontvangstruimte. Het wallboard heeft een touchscreen functie en stelt bezoekers in de gelegenheid zelfstandig informatie te zoeken. De klant wil nu dat bezoekers via het wallboard degene kunnen bellen met wie zij een afspraak hebben.

Maatwerkoplossing

In ons vaste assortiment hebben wij een interface, waarvan het geheugen uitgebreid kan worden tot 999 geheugenplaatsen. De bijpassende deurtelefoon is standaard voorzien van een drukknop en een keypad. De klant wil echter dat de bezoeker via het wallboard een keuze maakt en wil geen drukknop en keypad op de deurtelefoon.

Wij hebben daarom een maatwerk deurtelefoon gemaakt die aan deze wens voldoet. Deze deurtelefoon, zonder keypad en drukknop, is via een interface aangesloten op het wallboard. We hebben de deurtelefoon en de interface dus gekoppeld aan het netwerk van de klant. Als een bezoeker nu via het wallboard iemand belt, wordt er via het wallboard een code naar de interface verstuurd en wordt er een luister-spreek verbinding opgebouwd met de deurtelefoon.

Bent u ook op zoek naar een maatwerkoplossing? Neemt u dan contact met ons op: 0486 – 47 88 99. Wij bieden zowel oplossingen voor eenvoudige als complexe maatwerkvragen.