ISDN stopt!

Met het einde van ISDN in zicht, ontvangen wij veel vragen over opties voor de overstap naar SIP servers. Met de producten van PortaDial weet u zeker dat de intercomsystemen van uw klanten ook na 1 september 2019 functioneert zoals u dat van onze producten en oplossingen gewend bent.

Onze intercomsystemen zijn ontworpen om uitwisselbaar te zijn en uw overstap zo makkelijk mogelijk te maken. Dit houdt voor de meeste bestaande installaties in, dat er geen nieuwe bekabeling naar de deurtelefoon nodig is. In veel gevallen is het vervangen van uw PortaDial Interface voldoende. Pluspunt is het behouden van de huidige, vertrouwde deurtelefoon.

Wij bieden veel opties voor een upgrade naar een VoIP omgeving, zodat de intercomsystemen van uw klanten geïntegreerd kunnen worden met de nieuwe telefooncentrales (Hosted of SIP PBX).

Huidige interface Upgrade naar SIP
Interface Type 3 Interface Type 3-SIP
Interface Type 6 Interface Type 6-SIP
Interface Type 8 Interface Type 8-SIP
Interface Type 8 – LCD Interface Type 8-LCD-SIP

 

De Interface Type 6, Type 8 en Type 8-LCD behouden hun oude dimensies, waardoor efficiëntie wordt gewaarborgd bij de installatieproces. In veel gevallen is het uitwisselen en aansluiten van de interface voldoende. Uiteraard moet onze Interfaces wel worden aangemeld als SIP cliënt op de bestaande SIP omgeving.

In het geval dat uw klanten nog geen bestaand systeem van PortaDial bezitten en een all-in-one oplossing zoeken voor het aanmelden op een nieuwe SIP server, hebben wij de PortaDial SIP en de PortaVision SIP ontworpen. Deze deurtelefoons zijn ontworpen om Plug&Play te zijn en zijn allebei voorzien van een PoE (Power over Ethernet functionaliteit) waardoor er maar 1 kabel (CAT5) benodigd is.

PortaDial SIP
PortaVision SIP

 

Ook voor uw klanten zonder eigen SIP server hebben wij een oplossing! Onze Elego, in 2018 geïntroduceerd, kan dankzij zijn eigen interne SIP server ook SIP toestellen aanspreken. De Elego kent 4 varianten, met verschillende functionaliteiten. Ze kunnen ook worden voorzien van een RFID tag reader, voor meer toegangscontrole. Daarnaast zijn er een tal van opties om de Elego persoonlijk aan te passen voor de eindgebruiker.

PortaDial Elego
PortaDial Elego key
PortaDial Elego cam
PortaDial Elego cam-key

 

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de bovengenoemde artikelen, neem dan contact met ons op!