Nieuwe GSM intercom

Zoekt u een voordelige oplossing voor situaties waar geen telefoonlijn aanwezig is, zoals onbemande tankstations, afgelegen parkeerplaatsen en poorten die op grote afstand van het pand liggen? Met de PortaDial GSM kunnen bezoekers een spreek-luister verbinding opbouwen via het GSM-netwerk.

PortaDial GSM

De PortaDial GSM is een deurtelefoon met een geïntegreerde GSM interface en antenne. De PortaDial GSM is een voordelige oplossing voor situaties waar geen telefoonlijn aanwezig is en één deurtelefoon met één drukknop gebruikt wordt.

Enkele functionaliteiten van de PortaDial GSM:

  • De PortaDial GSM is programmeerbaar met een analoog toestel of PC via een USB kabel.
  • De PortaDial GSM is voorzien van een deuropener relais en pulscontact om bijvoorbeeld verlichting of camera aan te sturen.
  • De PortaDial GSM wordt als inbouwversie geleverd. Een RVS opbouwrand is optioneel verkrijgbaar.

De deurtelefoon is molestbestendig en voorzien van een frontplaat van geborsteld RVS. De PortaDial GSM wordt standaard geleverd zonder SIM kaart. Levering met SIM kaart is ook mogelijk.

De PortaDial GSM kost € 900,-.

Voor meer informatie of uw bestelling van de PortaDial GSM >>

PortaDial GSM Interface V1

Ook voor situaties waarin meerdere deurtelefoons of één deurtelefoon met meerdere deurknoppen via het GSM netwerk bereikbaar moeten zijn, hebben wij ons productaanbod vernieuwd. In deze situaties kunt u onze PortaDial deurtelefoons aansluiten op de nieuwe PortaDial GSM interface V1. Deze externe interface is geschikt om aan te sluiten op één tot vier deurtelefoons met één knop of twee deurtelefoons met twee knoppen of één deurtelefoon met vier drukknoppen.
De vernieuwde PortaDial GSM interface V1 is in prijs verlaagd naar € 950,-.

Voor meer informatie of uw bestelling>>

GSM oplossing voor bestaande deurtelefoon

In situaties waarin een analoge lijn komt te vervallen, werkt de bestaande deurtelefoon niet meer. U kunt de deurtelefoon behouden met onze GSM-BOX GBT oplossing. Hier kan elke analoge interface van PortaDial op aangesloten worden. Zo heeft het systeem geen analoge lijn meer nodig, omdat het systeem gebruik maakt van het GSM netwerk. U hoeft dus geen nieuwe deurtelefoon of interface aan te schaffen of een VoIP verbinding aan te leggen.

Voor meer informatie over Portadial GSM intercom >>