Overige branches

Deurintercoms van PortaDial voor andere branches

PortaDial heeft deurintercom oplossingen voor uiteenlopende branches. Zoekt u een deurintercom voor een zorginstelling, luchthaven of industrie? PortaDial heeft het. Onze deurintercom oplossingen zijn makkelijk te bedienen, hebben een uitstekende luister/spraakkwaliteit en zijn geschikt voor elke soort interface: analoog, SIP, gsm. Hiermee wordt een snelle verbinding tot stand gebracht met de ontvanger. Dit kan een centrale zijn, telefoon, gsm of internetsysteem. Elke soort ontvanger is mogelijk.

Deurintercom voor zorginstellingen

In de ouderenzorg, kinderopvang, zorg voor minder validen of andere zorginstellingen worden gebouwen druk bezocht. Bezoekers, personeel, bewoners en toeleveranciers willen allemaal snel toegang krijgen tot het gebouw. Ongenodigden moeten echter buiten gehouden worden. Dit kan effectief met een deurintercom van PortaDial. Onze deurintercom oplossingen zijn voor alle bezoekers makkelijk te bedienen, dankzij heldere knoppen en eenvoudige navigatie. De snelle verbinding met een ontvanger zorgt ervoor dat bezoekers snel toegelaten worden. Als de deurintercom een deuropener en camera kan aansturen, kan de ontvanger de bezoeker zien en toegang verlenen. Deze manier van toegangscontrole zorgt voor veiligheid en tegelijkertijd een warm welkom. De ontvanger kan een centrale zijn, telefoon, gsm of internet en elke interface is mogelijk: analoog, SIP of gsm.

Deurintercom voor luchthavens en industrie

Ook voor luchthavens en industrie heeft PortaDial de juiste deurintercom oplossing. Bijvoorbeeld een deurintercom die op grote afstand toegang geeft aan bevoegden. Met kabel zijn grote afstanden te overbruggen. Het is mogelijk om een camera, taglezer of deuropener te integreren en een melding komt snel binnen op de juiste telefoon, gsm of centrale.

De voordelen van onze deurintercoms:

  • Makkelijk te installeren
  • Passend bij iedere totaaloplossing
  • Met geïntegreerde videobeelden
  • Eenvoudig te integreren met externe systemen
  • Met focus op veiligheid
  • Goede navigatie voor bezoekers mogelijk met LCD scherm en toetsenbord
  • Met een verlicht toetsenbord ook in het donker makkelijk te gebruiken

Maatwerk voor elke branche

Behalve de deurintercoms uit onze standaard series leveren wij maatwerk. We stemmen iedere deurintercom af op individuele bedrijfskenmerken. Welke specifieke functies zijn er nodig? Wij ontwerpen en maken onze deurintercoms in eigen huis. U krijgt Nederlands design maatwerk van topkwaliteit en dat met een uiterst snelle levertijd. PortaDial levert deurintercoms die voldoen aan uw eisen en wensen.

Onze producten

  • Categorieën

  • Wis filter